Follow your heart...

Som vegan eller uteslutande av ex mejeri och äggprodukter tycker jag att det har varit extremt svårt att hitta alternativ till följande:

– sås

-majonäs

– dipp

– pålägg/ost

– ägg överlag

Flera håller nog med och några av er har säkert en hel del bra tips! I så fall, dela gärna med er i kommentarer nedan. Jag ser en trend i att många veganer lagar allt från grunden ex ost på cashewnötter, majonäs på kikärtsspad, hemmagjord dipp med sjuttielvatusen ingredienser, egenmixad komplicerad sås mm 😉 Jag har också stått i köket och försökt mig på en del men ibland kan det vara skönt att få köpa hem något redan färdigt.

Som vegan eller en person med grön kosthållning inser jag att det blir mycket hemlagat, att det krävs en hel del kunskap samt att det krävs en hel del tid/energi. Jag blir överlycklig när jag ser alternativ i butiken eller på nätet lätt att klicka hem utan ägg, mjölk, gluten, soja, socker OCH tillsatser som tom är ekologisk. Då slipper jag stå i köket i flera timmar varje dag. Enkelt, flexibelt och otroligt gott – det gillar jag!

Märket jag upptäckt heter FOLLOW YOUR HEART!

Läs mer på hemsidan:

www.followyourheart.com

Produkterna är GMO-fria, i olika grad ekologiska, glutenfria, mjölkfria, äggfria, sojafria och kolesterolfria.

De använder enbart hållbart framtagen palmolja. Toppen!

De har tom en ost som EJ är baserad på soja. Jippi! Ekologisk tom!

Produkterna består av:

– Sås/dressing så som ranch, barbecue, rhode island, blue cheese mm

– Ägg utan ägg 🙂

– Spread som pålägg eller dipp

– Ost i olika former (även parmesan)

In o kika på hemsidan. Allt finns ännu ej i Sverige men be gärna butiker att köpa in. Goodstore har bla någon/några av produkterna.

http://www.goodstore.se/

Så ut o köp o njut av dessa fantastiska produkter!